Formula 1 Sport

Print
Formula 1 Sport

Здрав хранлив шејк. Formula 1 Sport содржи 219 калории во една порција за регулирање на калорискиот внес.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

 • 219 калории во една порција за регулирање на калорискиот внес
 • Содржи 18 гр. протеин за зголемување на чистата мускулна маса
 • Содржи и казеин и протеин од сурутка, два квалитетни млечни протеини
 • Витаминот Ц, витаминот Е и селенот помагаат во заштита на телесните клетки од оксидативен стрес
 • Уникатен спој од протеини и јаглехидрати со растителни влакна и со неопходни витамини и минерали

 

КОМУ МОЖЕ ДА МУ КОРИСТИ FORMULA 1 SPORT?

 • Formula 1 Sport е за сите
 • На рекреативни спортисти или за зависници од фитнес на кои им е потребен сигурен, здрав оброк
 • На професионалци што водат брз живот и постојано се во движење, но вежбаат за да останат во форма
 • На спортисти што треба да ја регулираат тежината и да се хранат здраво

УПОТРЕБА

 • Измешајте две лажици (26 гр.) Formula 1 Sport со 250 мл. ладно полумасно млеко (1,5 % млечни масти).
 • За регулирање на тежината: еден оброк во денот нека ви биде хранлив оброк,  а два оброка заменете со вкусен шејк.
 • За здрава исхрана: два оброка во денот нека ви бидат хранливи оброци, а еден оброк заменете со вкусен шејк.

 

Здрав оброк што треба да се внесува пред или по вежбање.

Ви гарантираме дека секој производ од секоја серија подлежи на проверка за забранети супстанци од трета страна. За ваше уверување, производите може да ги проверите со внесување на серискиот број на производот на www.koelnerliste.com.

#SKU 1432
Со вкус на ванила, 20 порции

 Нарачајте си од Член на Herbalife 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 14.12.2017 04:49:51 | NAMP2HLASPX01