Hydrate

Print
Hydrate
H24 Hydrate e некалоричен електролитен напиток за поголем внес на течности. Обезбедува 100% од препорачаната дневна доза за витамин Ц што помага за намалување  на заморот и истоштеноста.

ГЛАВНИ КОРИСНИ ЕФЕКТИ

  • Некалоричен напиток за спортисти за поголем внес на течности
  • Со осмолалност пониска од 270 mOsmol/kg
  • Обезбедува 100% од препорачаните референтни вредности за витамин Ц што помага за намалување  на заморот и истоштеноста
  • Обезбедува Б витамини (Б1, Б2, пантотенска киселина и Б12) и калциум и магнезиум, што помагаат за нормален метаболизам од кој се добива енергија
  • Без вештачки бои, без вештачки ароми

КОМУ МОЖЕ ДА МУ КОРИСТИ HYDRATE?

  • На секој на кој му е потребна нискокалорична хидратација
  • На спортисти во текот на интензивен тренинг
  • На секој што вежба пред или по работа
  • На физички работници во текот на денот
НАЧИН НА УПОТРЕБА

Измешајте 1 кесичка со 500 мл. вода и енергично протресете.
Производот треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.

Ви гарантираме дека секој производ од секоја серија подлежи на проверка за забранети супстанци од трета страна. За ваше уверување, производите може да ги проверите со внесување на серискиот број на производот на www.koelnerliste.com

SKU #1433
Со вкус на портокал, 20 пакетчиња

 Нарачајте си од Член на Herbalife 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.01.2018 04:06:38 | NAMP2HLASPX04