Гуарана

Print
Гуарана

ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА ОД ГВАРАНА

Таблетите NRG содржат кофеин од гварана кој одржува будност и го намалува чувството на ментален умор.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ
  • Гварана,грмушкасопотеклоодЈужнаАмерика,којасовекови ја користат амазонските Индијанци поради кофеинот кој го содржи, а кој одржува будност и намалува ментален умор
  • Гвараната му помага на телото да одржува нормална јачина и концентрација
КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?

Во текот на денот, има моменти кога чувствувате дека повеќе немате концентрација. Кога ќе ве зафати ментален умор, тешко е да останете будни и фокусирани. Додатокот од гварана може да биде добра опција за да бидете фокусирани и полни со енергија.

УПОТРЕБА

Две до четири таблети секој ден.

 Order from a Distributor 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 22.11.2017 08:14:45 | NAMP2HLASPX03