Rebuild Strength

Print
Rebuild Strength

Напиток од јаглехидрати и протеини за регенерација при вежби со кревање тежина

ГЛАВНИ КОРИСНИ ЕФЕКТИ

  • Се користи по анаеробни вежби
  • Содржи 25 гр. протеин што помага за зголемување и одржување на чистата мускулна маса ,со тоa што ги уморните мускули со протеини
  • Железото помага за нормален метаболизам од кој се добива енергија, за создавање црвени крвни зрнца и за транспорт на кислород во телото
  • Без вештачки бои, ароми или засладувачи
  • Казеинот и протеинот од сурутка се висококвалитетни млечни протеини кои се познати по нивниот одличен состав на аминокиселини

КОМУ МОЖЕ ДА МУ КОРИСТИ REBUILD STRENGHT?

  • На секој што прави вежби со кревање тежина
  • На кросфит спортист по тренинг
  • На фудбалер што сака да изгради чиста мускулна маса
  • На секој што треба да внесува храна богата со протеини

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Измешајте 5 рамни лажици (50 гр.) со 250 мл. вода. Протресете енергично. Да се испие 30 минути по анаеробната активност.

Производот треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.

Ви гарантираме дека секој производ од секоја серија подлежи на проверка за забранети супстанци од трета страна. За ваше уверување, производите може да ги проверите со внесување на серискиот број на производот на www.koelnerliste.com

SKU #1437
Со вкус на чоколадо, 20 порции

 Нарачајте си од Член на Herbalife 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 22.11.2017 08:14:02 | NAMP2HLASPX02