Herbalifeline

Print
Herbalifeline

Herbalifeline® е морски липиден комплекс кој ги содржи Омега 3 масните киселини DHA докосаксаенска киселина и ЕРА еикосапентаенска киселина. DHA и ЕРА се корисни за срцето и мора да се внесуваат преку храната. Herbalifeline® ги обезбедува овие две есенцијални Омега 3 масни киселини во форма на капсули, лесни за голтање и без вкус на риба – добра опција за оние кои конзумираат помалку од препорачаниот внес на рибино масло од два пати неделно.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ
  • • Herbalifeline® ги содржи двете DHA докосаксаенската киселина и ЕРА еикосапентаенската киселина Омега 3 масни киселини кои го подобруваат здравјето на срцето, како дел од балансиран и разноврсен режим на исхрана.
  • • Herbalifeline® ги содржи есенцијалните масла од мајчина душица, луто нане и каранфилче, кои го минимизираат вкусот и мирисот на риба за оние кои не го сакаат.
КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?

За здраво срце, Владите препорачуваат да се јаде риба 2 пати неделно за да се внесе потребната количина на Омега 3 масни киселини. Испитувањата покажуват дека во Западниот режим на исхрана фалат овие киселини – често поради тоа што луѓето не го сакаат вкусот или мирисот на риба. Додатоците од Омега 3 се идеален начин да се зголеми внесот на овие киселини, без да се чувствува вкусот на рибата.

УПОТРЕБА

Една до 3 капсули, три пати дневно, по можност со оброк.

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.01.2018 04:07:04 | NAMP2HLASPX01