Протеински чоколатца

Print
Протеински чоколатца

Протеинските чоколатца на Herbalife се вкусна високопротеинска здрава ужина. Со околу 140 калории*, едно Herbalife Протеинско чоколатце содржи речиси 10 гр. квалитетен млечен протеин, што помага за градење мускулна маса. 

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Околу 140 калории во едно чоколатце, што е помалку од голем број обични чоколатца
  • Урамнотежена комбинација од 10 гр. протеин и 15 гр. јаглехидрати
  • 10 гр. висококвалитетен протеин што помага во градење чиста мускулна маса
  • Богати со витамини Б1, Б2, Б6 и пантотенска киселина.
  • Со вкус на чоколадо и кикирики, ванила и бадеми и цитрусно овошје и лимон.

*Зависно од вкусот

КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНАТ?

Протеините од храна како што е соја и млечни производи се нарекуваат комплетни протеини затоа што содржат урамнотежени есенцијални аминокиселини (или основни составни елементи) за раст и одржување на мускулната маса.

УПОТРЕБА

Едно или две чоколатца на ден како здрава ужина.

#0258 – Ванила и бадеми
#0259 – Чоколадо и кикирики
#0260 – Цитрусно овошје и лимон

 

 Order from a distributor 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 22.11.2017 08:16:16 | NAMP2HLASPX02