Cell Activator

Print
0104_cell_activator_uk

Cell Activator е произведен според специјална формула што на телото му дава Б витамини (Б1, Б2 и Б6), плус неопходните минерали цинк, манган и бакар за добро здравје. Витамините Б (Б1, Б2 и Б6), манганот и бакарот помагаат за нормален метаболизам на енергијата, а цинкот за нормален метаболизам на јаглехидратите.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Богат со Б витамини за полесно ослободување на енергијата од храната.
  • Содржи цинк за нормален метаболизам на енергијата.
  • Секојдневна поддршка за производство на енергија во клетките и заштита од оксидативен стрес.

 

УПОТРЕБА

Трипати на ден по една капсула.

#0104

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 22.11.2017 08:15:11 | NAMP2HLASPX02