ДОДАТОЦИ ОД РАСТИТЕЛНИ ВЛАКНА

Print
ДОДАТОЦИ ОД РАСТИТЕЛНИ ВЛАКНА

ДОДАТОЦИ ОД РАСТИТЕЛНИ ВЛАКНА

Растителни Влакна & Растенија содржи прехрамбени влакна кои овозможуваат здрав систем за варење поттикнувајќи природна елиминација на отпадните материи и отрови од телото.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ
  • Хранлив додаток со кој се зголемува дневниот внес на растителнивлакна за одржување на здрав систем за варење.
  • Совршен за употреба со Herbalife Формула 1 шејкот и Формула 2 Мултивитаминскиот комплекс како дел од Вашата програма за контрола на тежината и како поддршка на целосна здрава исхрана.
КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?

За здрав систем за варење, внесот на доволна количина растителни влакна има суштинско значење. Една од повеќето познати придобивки од адекватниот внес на влакна е нивната улога во забрзаниот премин на храната, со што се елиминираат отровите од телото. Истражувањата покажуваат дека Западните режими на исхрана имаа ниско ниво на влакна; во Европа, просечниот внес на влакна кај возрасен човек е обично околу 17г дневно. Сепак, се препорачува внес од 24-30г влакна за оптимална функција на Вашиот систем за варење.

УПОТРЕБА

Две таблети со секој оброк, три пати дневно.
Овој производ може да се користи во комбинација со Herbalife Формула 1 шејк микс и Herbalife Формула 2 Мултивитамински комплекс.

 Order from a distributor 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.11.2017 23:32:28 | NAMP2HLASPX03