Формула 1 Eкспрес плочка

Print
Формула 1 Eкспрес плочка

Формула 1 Експрес плочка

Ф1 Експрес плочките како здрав оброк ги имаат сите корисни својства што ги содржи Ф1 шејкот или здравиот оброк.

 Формула 1 плочките се практични да си ги носите со вас кога сте во движење, а ако со нив пиете и вода во изобилство, никогаш нема да пропуштите да внесете здрав оброк. Достапни со вкус на чоколадо или шумско овошје со јогурт, тие се совршен заменски оброк за да избегнеме храна преполна со калории кога сме надвор.

 Главни придобивки

  • Формулирани со одлично урамнотежени клучни нутриенти, при што и високо ниво протеин и растителни влакна и додадени минерали и витамини
  • Со контролиран број калории, приближно 207 калории во една плочка од 13 гр. за полесна изградба на чиста мускулна маса
  • 8 гр. растителни влакна во една плочка за да го постигнете дневниот внес на растителни влакна
  • Соодветна за вегетаријанци
  • Со вкус на чоколадо и шумско овошје со јогурт
  • Без вештачки конзерванси
  • Практичен здрав оброк кога сте во движење

#2669 - чоколадо
#2670 – шумско овошје и јогурт

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 22.11.2017 08:16:45 | NAMP2HLASPX02