Herbalife Product Range
ПРОИЗВОДИ ЗА ВАС
Линиите производи на Herbalife може да ви помогнат да ги постигнете целите, без оглед на тоа дали сакате да ја регулирате тежината, да ги задоволите здравствените потреби на телото, да ја подобрите формата и да имате повеќе енергија или да изгледате и да се чувствувате помладо.

Овде може да ја видите Брошурата со производи


Регулирање на тежината
Weight Management Range

Ако сакате да ја регулирате тежината, линијата производи на Herbalife за регулирање на тежината, што е научно поткрепена, е развиена за да ви помогне на ефикасен начин да ја регулирате тежината во комбинација со активен начин на живот.

Енергија и фитнес
Energy & Fitness Range

Производите на Herbalife од линијата „Енергија и фитнес“ се создадени за да ви помогнат да му дадете гориво на телото. Подигнете ги вежбањето и регенерцијата на ново ниво со Herbalife24, првата линија производи за 24-часовна спортска исхрана.

Наменски производи
Targeted Nutrition Range

Линијата наменски производи ви помага полесно да го контролирате здравјето со тоа што на телото му ја обезбедува специфичната нутриционистичка поддршка што му е потребна.

Лична нега
Personal Care Range

Од дневни гелови за чистење и хидрантни кремови до ексфолијанти и шампони за поголем сјај на косата, линијата производи на Herbalife за лична нега ги има сите производи што ви се потребни за телото да ви изгледа прекрасно!

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.07.2019 22:56:26 | NAMP2HLASPX01