Hydrate

Print
Hydrate

H24 Hydrate  е некалоричен електролитен напиток  за поголем внес на течности. Обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување  на заморот и истоштеноста.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Некалоричен напиток за спортисти за поголем внес на течности
  • Со осмолалност пониска од 270 mOsmol/kg
  • Обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување  на заморот и истоштеноста
  • Обезбедува Б витамини (Б1, Б2, пантотенска киселина и Б12) и калциум и магнезиум, што помагаат за нормален метаболизам од кој се добива енергија
  • Без вештачки бои, без вештачки ароми

 

КОМУ МОЖЕ ДА МУ КОРИСТИ HYDRATE?

  • На секој на кој му е потребна нискокалорична хидрација
  • На спортисти во текот на интензивен тренинг
  • На секој што вежба пред или по работа
  • На физички работници во текот на денот

 

УПОТРЕБА

Измешајте 1 кесичка со 500 мл. вода и енергично протресете.  Производот треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.
SKU #1433

 Нарачајте си од Член на Herbalife 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.07.2019 22:56:33 | NAMP2HLASPX01