Guarana

Print
Guarana

Herbalife® Guarana содржи кофеин од семе од гуарана во прав.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Гварана, измешана со оранжов пеко, традиционален црн чај со фин и богат вкус
  • Содржи 32 mg кофеин од гварана.

 

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА: 2 до 4 брикети на ден.

 Order from a Distributor 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 00:42:08 | NAMP2HLASPX04