НОВА ГЕНЕРАЦИЈА, Формула 1

F1_New_generation_BananaCream

Ви ја претставуваме новата генерација Формула 1 заменски оброци, што ви помага да ја намалите или да ја одржувате телесната тежина*. Богата е со протеин што придонесува за одржување и зголемување на мускулната маса.

#4462 cо вкус на BANANA CREAM
#4464 cо вкус на SPICED APPLE
#4465 cо вкус на CAFE LATTE

 
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 24.08.2019 16:42:39 | NAMP2HLASPX04