Хербал алое - Растителен концентрат од алое - со вкус на манго

Print
video
Хербал алое - Растителен концентрат од алое - со вкус на манго

Хербал алое - Растителен концентрат сега го има и со вкус на манго. Тоа е освежителен напиток што содржи сок од алоја вера и нема додадени шеќери, а на водата ѝ дава освежителен тропски вкус.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Содржи 40% сок од алоја вера добиен од листот на растението
  • Листовите алоја вера внимателно се берат и рачно се сечат на филети за да се добие највисоко ниво на чистота.
  • Гелот се екстрахира од алојата во студена постапка, најдобар начин да се добие гел со највисок квалитет.
  • Нискокалоричен и без додадени шеќери
  • Ставете од Herbal Aloe концентратот во вода за да добиете освежителен вкус што ќе ве поттикне да пиете повеќе вода, па така ќе ви помогне да го достигнете дневниот препорачан внес на течности од 2 до 2,5 L.

 

КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?
Без оглед на тоа дали се обидуваме да ја регулираме тежината или водиме брз и активен начин на живот, понекогаш ни е тешко да го достигнеме препорачаниот дневен внес на течности од 2 до 2,5 литри. Хербал алое - Растителен концентрат од алое - со вкус на манго е идеален начин да се напиеме здрав, освежителен напиток со одличен вкус, што ќе ни помогне да го зголемиме внесот на течности. Поздрава алтернатива на висококалоричните, засладени газирани пијалаци.

 

УПОТРЕБА 
Измешајте 3 капачиња (15 ml) со ½ шолја 120 ml вода#1065

 Order from a distributor 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 00:22:09 | NAMP2HLASPX04