Herbal Aloe Млеко за раце и тело

Herbal Aloe Hand & Body Lotion
 

Ја задржува влажноста за долготрајна хидрација.

 

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Клинички докажано ја хидрира кожата
  • Влажност во текот на целиот ден
  • Алоја верата и африканскиот ши путер брзо се апсорбираат и ја прават кожата мека и мазна

 

200 мл. 
#2563

  Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.07.2019 22:56:52 | NAMP2HLASPX04