Гел што го зацврстува пределот околу очите

SKIN-Firming-Eye-Gel_250px
Го подобрува изгледот на деликатниот предел околу очите на тој начин што ја зголемува еластичноста на кожата.*
  • Ја намалува подуеноста околу очите.**
  • Содржи ревитализирачки екстракт од краставица.
  • Одговара на сите типови кожа.
  • Без додадени парабени. Дерматолошки тестиран.
Ексклузивно формулиран со:
витамин Б3, антиоксидансите витамин Ц и Е и алоја вера, екстракт од краставица.

Безвоздушна пумпа од 15 мл.
#0770

*Тестиран врз испитаници со утврдување на цврстината и еластичноста со визуелна евалуација од страна на стручњаци во временски интервали од седум и 42 дена. Кај 45% од испитаниците се гледа подобрување во цврстината/еластичноста на кожата под очите на 42. ден.
**Визуелна евалуација покажува дека за 7 дена ја подобрува подуеноста просечно за 45%.

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.07.2019 22:57:08 | NAMP2HLASPX04