Маска за прочистување од глина и нане

SKIN-Purifying-Mint-Clay-Mask_250px
Оваа богата, кремаста маска од глина го има апсорбирачкиот и тонизирачкиот ефект на бентонитот со што ги отстранува нечистотиите и ги апсорбира вишокот маснотии.

  • Клинички тестирања покажуваат дека по само едно користење го подобрува изгледот на порите.*
  • Мирисот на нане и рузмарин ги буди сетилата.
  • Ја подготвува кожата за подобро да ги прими корисните ефекти од нашите серуми и хидрантни креми.
  • Одговара на сите типови кожа.
  • Без додадени парабени. Дерматолошки тестирана.
Ексклузивно формулирана со:
витамин Б3, антиоксидансите витамин Ц и Е и алоја вера, бентонит, масло од листови рузмарин, масло од нане.

Туба од 120
мл #0773

*Тестирана врз испитаници, со визуелна евалуација на порите од страна на стручњак веднаш по нанесувањето на производот. Во просек, веднаш по нанесувањето кожата се подобри за 35%.

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.07.2019 22:57:04 | NAMP2HLASPX01