RoseGuard

1524_MK_RoseGuard_250px

Производот Roseguard е развиен од стручњаци за да ви помогне да бидете во најдобра форма, со мешавина од витамините А и Ц за поддршка на здрав имунолошки систем и витамин Е за заштита на телесните клетки од оксидативен стрес.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Содржи витамини А, Ц и Е – дневната доза од 2 брикети обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамините А и Ц и 73% од витаминот Е.
  • Екстракт од рузмарин – со подобрен квалитет поради промената во процесот на екстракција

КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?

Производот Roseguard е суплемент што обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамините А и Ц за поддршка на здрав имунолошки систем.

Богат со витамин Е за заштита на телесните клетки од оксидативен стрес.

  Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 00:23:52 | NAMP2HLASPX04