Herbal Aloe концентрат

Print
Herbal Aloe концентрат

Создаден од листот на алоја вера, Herbal Aloe концентратот е освежителен напиток што содржи сок од алоја вера и на водата ѝ дава освежителна цитрусна нота.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Содржи 40% сок од алоја вера добиен од листот на растението.
  • Ставете од Herbal Aloe концентратот во вода за да добиете освежителен вкус што ќе ве поттикне да пиете повеќе вода, па така ќе ви помогне да го достигнете дневниот препорачан внес на течности од 2 литри.
  • Содржи цитрусно овошје што му дава освежителен вкус.
  • 22 калории во една порција од 15 мл.

КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?
Без оглед на тоа дали се обидуваме да ја регулираме тежината или водиме брз и активен начин на живот, понекогаш ни е тешко да го достигнеме препорачаниот дневен внес на течности од 2 литри. Herbal Aloe концентратот од манго е идеален начин да се напиеме здрав, освежителен напиток со одличен вкус, што ќе ни помогне да го зголемиме внесот на течности.

УПОТРЕБА 
Измешајте 3 капачиња (15мл.) со 120 мл. вода.

#0006

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 10:17:53 | NAMP2HLASPX04