Fibre and herbs

Print
Fibre and herbs

Fibre and herbs

Fibre and Herb содржи растителни влакна од овес во комбинација со магдонос, цвет од портокал, хибискус и морач во прав.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Додаток со растителни влакна што ви помага да го зголемите препорачаниот дневен внес на растителни влакна за да го одржувате здравјето на дигестивниот систем
  • Идеален за користење заедно со Формула 1 шејк и со Формула 2 Мултивитамински комплекс како дел од програма за регулирање на тежината и како поддршка за здрава исхрана.

КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?

Урамнотежена исхрана богата со интегрални продукти ќе ви помогне да ја внесете препорачаната дневна доза растителни влакна. Ако ви е тешко да внесувате доволна количина растителни влакна, додаток со растителни влакна ќе ви помогне да ја внесете препорачаната дневна доза од 25 гр.

УПОТРЕБА

По две брикети со оброк, три пати на ден. Овој производ може да се користи со хранливиот Формула 1 шејк на Herbalife и со Формула 2 Мултивитаминскиот комплекс.

 Order from a distributor 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 00:45:32 | NAMP2HLASPX04