Formula 1 Express плочката

Print
Formula 1 Express плочката

Formula 1 Express плочката

Formula 1  Express плочката  се практични да си ги носите со вас кога сте во движење, а ако со нив пиете и вода во изобилство, никогаш нема да пропуштите да внесете здрав оброк. Достапни со вкус на чоколадо или шумско овошје со јогурт, тие се совршен заменски оброк за да избегнеме храна преполна со калории кога сме надвор.

Главни придобивки

  • Формулирани со одлично урамнотежени клучни нутриенти, при што и високо ниво протеин и растителни влакна и додадени минерали и витамини
  • Со контролиран број калории, приближно 207 kcal во една плочка од 13 g  за полесна изградба на чиста мускулна маса
  • 8 g  растителни влакна во една плочка за да го постигнете дневниот внес на растителни влакна
  • Соодветна за вегетаријанци
  • Со вкус на чоколадо и шумско овошје со јогурт
  • Без вештачки конзерванси
  • Практичен здрав оброк кога сте во движење#2669 - чоколадо
#2670 – шумско овошје и јогурт

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 10:17:16 | NAMP2HLASPX04