FORMULA 2 КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МАЖИ

Print
1745_MK_Formula2-MEN_Square_B_250px

Со Формула 2 Комплексот од витамини и минерали лесно ќе ги внесувате 24 нутриенти што му се потребни на телото. Содржи соодветна количина од неопходните витамини и минерали за да ги задоволи дневните здравствени потреби на мажите.

Главни придобивки

 1. Индивидуализиран според здравствените потреби на мажите.
 2. Обезбедува оптимална количина од клучните нутриенти што му се потребни на телото.
 3. Исполнува 71 тврдење одобрено од страна на ЕУ.
 4. Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен со наука.  
 5. Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк.
 6. Содржи витамин А и витамин Ц за нормално функционирање на имунолошкиот систем.     
 7. Содржи магнезиум за нормална работа на мускулите.
 8. Содржи рибофлавин што придонесува за нормален енергетски метаболизам.
 9. Содржи пантотенска киселина за нормални ментални перформанси.

Како може да ви помогне?
FORMULA 2 КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МАЖИ е создаден специјално за мажи и претставува целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти, меѓу кои и есенцијални микронутриенти, што телото не може да ги создаде или не ги создава во доволни количини. Комплексот од витамини и минерали е дизајниран така што
на телото му ги дава сите потребни нутриенти.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА

 • Земајте 1 до 2 таблети дневно со оброци.
 • За максимален ефект во секојдневната исхрана користете го производот заедно со хранливиот Формула 1 шејк на Herbalife. Ако пиете 2 шејка на ден, земајте една брикета дневно, а ако пиете еден шејк на ден, земајте две брикети.

SKU# 1745

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 10:21:47 | NAMP2HLASPX01