FORMULA 2 КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ

Print
2038_MK_Formula2-WOMEN_Square_B_250px

Преглед

Откријте го FORMULA 2 КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ за жени со кој лесно ќе ги внесувате 24 нутриенти што му се потребни на телото. Содржи соодветна количина од неопходните витамини и минерали за да ги задоволи дневните здравствени потреби на жените.

Главни придобивки

 1. Индивидуализиран според здравствените потреби на жените.
 2. Обезбедува оптимална количина од клучните нутриенти што му се потребни на телото.
 3. Исполнува 71 тврдење одобрено од страна на ЕУ.
 4. Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен со наука.  
 5. Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк.
 6. Содржи витамин Б6 што помага за регулирање на хормонската активност.
 7. Содржи витамин Б12 што придонесува за нормален енергетски метаболизам.
 8. Содржи калциум кој е потребен за одржување здрави коски.
 9. Содржи цинк за одржување на нормална кожа, коса и нокти.  

Како може да ви помогне?
"FORMULA 2 КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ е создаден специјално за жени и претставува целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти, меѓу кои и есенцијални микронутриенти, кои нашето тело не може да ги создаде или не ги создава во доволни количини. Комплексот од витамини и минерали за жени е дизајниран така што на телото му ги дава сите потребни нутриенти.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА

 • Земајте 1 до 2 таблети дневно со оброци.
 • За максимален ефект во секојдневната исхрана користете го производот заедно со хранливиот Формула 1 шејк на Herbalife. Ако пиете 2 шејка на ден, земајте една брикета дневно, а ако пиете еден шејк на ден, земајте две брикети.

SKU 2038

  Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 10:17:11 | NAMP2HLASPX04