ПРОТЕИНСКИ НАПИТОК ВО ПРАВ

Print
PDM250x250
Напиток со вкус на ванила што не содржи шеќер и брзо се приготвува. 15 g протеин во една порција, 22 витамини и минерали, Без шеќер, Одговара за вегетаријанци.


 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 08.12.2019 23:44:48 | NAMP2HLASPX04