Пробајте ги нашите производи
Исконтактирајте со
Herbalife Член.
Дознајте за нашата
деловна можност
Исконтактирајте со
Herbalife Член.


Печена соја

Print
Roasted Soybeans

Печената соја е одлична солена ужина. Сега може да уживате во оваа здрава ужина богата со протеин од соја и растителни влакна додека сте во движење, а содржи помалку од 130 калории.

Клучни придобивки

• Богата е со протеин од соја кој ви помага подолго време да се чувствувате заситени. Доколку внесувате најмалку 25 гр. протеин од соја дневно како дел од исхрана со ниско количество заситени масти, тој може да ви помогне да одржувате здраво ниво на холестерол во крвта.

• Комбинација од протеин од соја и јаглехидрати за постепено ослободување енергија.

• Печената соја на Herbalife содржи растителни влакна, и тоа 5,3 гр. во 1 пакување, кои ви помагаат во одржувањето на здрав дигестивен систем.

• Само 129 калории во 1 пакување.

• Крцкава текстура за да го доживеете задоволството од џвакање на храна.

• Суво печена без додадени масла.

• Спакувана во порции за ваша погодност и за одржување на свежината.


ЗОШТО ВИ Е ПОТРЕБНА?

Не значи дека не може да имате ужина, само затоа што внимавате на тежината. Алтернативите за здрава ужина обезбедуваат добри нутриенти, покрај добриот вкус. Внесувањето на здрава ужина, како печена соја, создава чувство на ситост и ви обезбедува подолготрајна енергија  без да се чувствувате виновно дека сте внеле премногу калории.

УПОТРЕБА

Внесувајте едно до две пакетчиња дневно од хранливата печена соја како секојдневна ужина.

#2143

 Нарачајте од Herbalife Член 

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.09.2019 10:35:44 | NAMP2HLASPX01